Konačna odluka za Movement Factory
Dizajn vizuelnog identiteta projekta Movement Factory je odabran. Izbor je pao na idejno rešenje polaznice ITAcademy Milice Filipović.

Ideja neprofitabilne organizacije Movement Factory je da osnuje sportski centar za koji su bili potrebni logo i web site.

Jedan od osnovnih ciljeva organizacije je zaštita, očuvanje i promocija zdravlja stanovništva u celini, pojedinih populacionih grupacija i pojedinih lokalnih zajednica, kroz realizaciju određenih aktivnosti u okvirima fizičke aktivnosti i sporta. Misija ove organizacije je uklanjanje novčanih i stereotipnih barijera – predstavnici ove organizaije žele da sport učine dostupnim socijalno ugroženima i obezbede kontinuirano stručno vođene besplatnih treninga za sve.

Miličino rešenje je ispunilo sva očekivanja klijenta. Najupečatljivji utisak koji ovaj logo ostavlja o organizaciji je poverenje – sigurnost – profesionalizam. Stabilna kompozicija, sa jasno razvijenim koloritom ukazuje na gotovo formirani kreativni potencija polaznice ITAcademy. Kako estetski, tako i funkcionalni aspekt logoa je u potpunosti ispunjen čime se naslućuje da će Miličin budući rad biti pojednako kvalitetan koliko i ovo rešenje.

Čestitamo Milici na ovom izboru i uspehu ali moramo da napomenemo da smo ovom prilikom imali zaista fantastična rešenja os svih učesnika. Naš klijent nije mogao lako da se odluči samo za jedno rešenje.

Dizajn studio zahvaljuje svima koji su učestvovali i poslali više od 50 rešenja i time doprineli da se kvalitet rada Dizajn studija popne za još jednu lestvicu. Ove godine imamo rekordno interesovanje za učešće i rad u DesignStudio timu, što svima koji u njemu učestvuju postavlja više kriterijume, koji će na kraju školovanja na ITAcademy od polaznika načiniti ozbiljne profesionalce u polju dizajna, spremne za ozbiljnu dizajnersku karijeru.

One thought on “Konačna odluka za Movement Factory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *