LES MILLS LIVE SERBIA
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce lobortis, tortor nec porttitor pellentesque, lorem elit efficitur diam, sit amet rhoncus lacus eros ut nunc. In risus sapien, fermentum quis nibh sed, dignissim auctor nunc.

Od ukupno 100 zemalja koje su ucestvovale u izboru za realizaciju ovog dogadjaja Srbija se nasla medju 16 koje su dobile pravo realizacije.

Učešće na LES MILLS LIVE SERBIA je besplatno. Od 7. marta fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH www.lesmills.rs

LES MILLS LIVE SERBIA, u organizaciji Les Mills Srbija, je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome da se o ovome događaju još dugo priča.

Osećaj treniranja na LES MILLS LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti. Za kvalitetne treninge biće zaduženi prezenteri najveće svetske fitnes zajednice koji će doprineti još boljoj atmosferi i motivaciji učesnika.

Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju „Ja idem na Live fotografiju”, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFIT online shopu.

Važan deo LES MILLS LIVE SERBIA biće i volonteri, za koje je konkurs otvoren do 22. marta.

Satnica treninga LES MILLS LIVE SERBIA

13:30 Svečano otvaranje Les Mills Live Serbia 2017
14:00 Body Attack
15:15 Body Balance
16:30 Grit
17:15 Body Jam
18:30 Body Combat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *